Verkooppunten

Onze bieren zijn beschikbaar op de onderstaande locaties.
Heb je zelf onze bieren in assortiment? Laat ons dan zeker iets weten via brouwerij@tripeljohanna.be

Verkoop in Gent

De Hopduvel

De drankhandel in Gent en omstreken, met een fantastische collectie lokale & internationale bieren. Sinds kort terug te vinden op een nieuwe locatie in Dok Noord. Tom & Silke staan altijd klaar met advies.

https://www.dehopduvel.be/

Restaurant Bassin

Deze fijne brasserie in Gentbrugge heeft een wisselende bierkaart, met een sterke focus op lokale Gentse brouwers. De eigenaars zijn actief in het lokale Gentse biermilieu en hebben met Arrogante ook een eigen bier. Ook om te eten is dit een aanrader met ruimte porties aan schappelijke prijzen. Johanna is verkrijgbaar in de ‘bottle shop’ aan de kassa.

https://bassin.gent/

Yvon & Agnes

Deze nieuwe Deli in Gent Dampoort combineert vele functies. Er is een winkeltje met lokale producten, maar je kan er evengoed blijven eten en er is een keramiek atelier. Kijk eens binnen door de ramen en je gaat meteen watertanden bij het zien van alle lekkere salades & gerechten. Hier zijn zowel Johanna als Brigitta te verkrijgen.

https://www.yvonenagnes.be/

Verobo

Een online web winkel met enkel korte keten producten. Elke donderdag thuisgeleverd door de sympathieke Véronique. In het aanbod: groenten, fruit, bier & allerhande gerechten.

https://www.verobo.be/

Kaffee De Planck

Geniet van een uitgebreide bierkaart in een prachtig decor. Dit café bevindt zich op een omgebouwde boot, en zeker de benedenverdieping ademt sfeer & gezelligheid. Op het dek kan je genieten van een prachtig zonneterras

Match Gent-Zuid

Terug te vinden in het shoppingcenter nabij De Capitole. In deze supermarkt verkopen ze ook een gamma lokale bieren, waaronder Johanna & Brigitta.

Verkoop in België

LDW Drankcenter (Eke/Nazareth)

De grootste drankhandel van Nazareth en omstreken. 2 grote hallen met een zeer uitgebreid biergamma. Eigenaar Dirk heeft een vlotte babbel en zal je ongetwijfeld zijn bierkennis delen.

Dranken De Fruyt (Zomergem)

Fijne drankcentrale in Zomergem. Deel van de Prik&Tik groep

Drinks4U (Deinze)

Kleine drankcentrale langs de steenweg in Deinze. Ondanks de beperkte ruimte, een zeer mooi gamma bieren. Beschikken bovendien over een mooie & uitgebreide webshop

https://www.drinks4u.be/

J&J Drinks (Haasrode)

Drankhandel uitgebaat in regio Leuven door 2 jonge ondernemers. Johanna & onze Barrel Aged zijn hier beschikbaar.

2BE Moodshopping (Brugge)

Deze winkel is moeilijk in 1 vakje te passen. In een prachtig architectuurpand in centrum Brugge vind je een combinatie van winkel, museum & café. Op de binnenkoer kan je onder meer een ‘beer wall’ aanschouwen met ondertussen meer dan 1700 Belgische bieren. Er is ook een terras met uitzicht op de Brugse Reien

Online

Onze bieren zijn ook te verkrijgen in een selectie webshops: